Апартман бр. 1

* кујна, купатило, телевизор, интернет, климатизер, минибар
1 дупли, 1 единечни

Цени:

Златна сезона  
01.07 – 31.08 – 40 €
Сребрена сезона 01.06 – 30.06/01.09 – 15.09 – 35 €
Ниска сезона 01.01 – 31.05/16.09 – 31.12 – 30 €

Апартман бр. 2

кујна, тераса со поглед на чаршија, купатило, џакузи, туш кабина, телевизор, интернет, климатизер, минибар
1 дупли, 2 единечни

Цени:

Златна сезона  01.07 – 31.08 – 50 €
Сребрена сезона 01.06 – 30.06/01.09 – 15.09 – 45 €
Ниска сезона 01.01 – 31.05/16.09 – 31.12 – 40 €

 

Апартман бр. 3

* тераса со поглед на чаршија, купатило, вертикално џакузи, телевизор, интернет, климатизер.
* 1 дупли, 1 единечни

Цени:
Златна сезона 01.07 – 31.08 – 45 €
Сребрена сезона 01.06 – 30.06/01.09 – 15.09 – 40 €
Ниска сезона 01.01 – 31.05/16.09 – 31.12 – 35 €

Апартман бр. 4

* кујна, тераса со поглед на чаршија, купатило, џакузи, туш кабина, телевизор, интернет, климатизер, минибар
1 дупли, 2 единечни

Цени:
Златна сезона 01.07 – 31.08 – 50 €
Сребрена сезона 01.06 – 30.06/01.09 – 15.09 – 45 €
Ниска сезона 01.01 – 31.05/16.09 – 31.12 – 40 €

Scroll to top